Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ostorok, korbácsok, paskolók, pálcák BDSM szerepjátékokhoz

Ostorok, korbácsok, paskolók, pálcák BDSM szerepjátékokhoz

Az szexuális BDSM fegyelmező eszköz termékek a szadomazo szerepjátékok elengedhetetlen részei. A dom, azaz uralkodó fél nélkülözhetetlen kiegészítői, így ha egy fegyelmező eszközzel jelensz meg egy BDSM szexpartyn egyértelmű jelét adhatod, hogy te a domina szerepét szereted. 

A cikkben felsorolt eszközökkel paskolhatod vagy épp ütheted partneredet vagy akár magadat is, ha azt szereted. A lényeg, hogy mindketten élvezzétek.

A fegyelmezők használatának előnyei az intimitás során

Érdemes szexuális fegyelmező eszközöket vásárolni legalább az előjátékhoz, főleg ha partnered oda van érte, ha te irányítasz. Az ütések során a vérkeringés az erogén zónákban beindul, így fokozza a nemi vágyakat. A mellbimbókra, a combbelsőre gyakorolt könnyű ütések növelhetik az érzékenységet, ezáltal izgatva mindkét felet.

Általánosságban elmondható, hogy ezek az eszközök nem csak ütésre alkalmasak, hanem cirógatáshoz, csiklandozáshoz is. Édes kínzás lesz partnered számára, ha felváltva cirógatod és csapkodod a korbáccsal és társaival.

Az ütős kiegészítők általában bőrből, műbőrből esetleg szilikonból készülnek, amik strapabíró és hosszúéletű anyagok. Hogy sokáig megőrizd eszközeid szavatosságát, használat után tisztítsátok meg speciális alkohol nélküli antibakteriális tisztítófolyadékkal az eszközöket.

Az ütésre alkalmas fegyelmező eszközök fajtái

Korbácsok - Egyik vége a fogantyúja, másik végén pedig az abból kiálló szálak teszik jellegzetes kinézetét a korbácsnak. Általában puha műbőr vagy szilikon szálakból állnak, amik nagyobb ütéserősségnél eléggé tudnak csípni. Viszont a korbács szálaival nem csak fájdalmat lehet okozni, hiszen cirógatáshoz és csiklandozáshoz is jó.

Ostor - Ez a leghosszabb eszköz a felsoroltak közül. Merev fogantyújától folyamatosan vékonyodik és ruganyosodik el, legvégén pedig egy bojt díszeleg, amivel célzott ütéseket lehet elérni kisebb pontokon. A rugalmas résznek köszönhetően az ütések a lágytól a fájdalmasik terjedhetnek. Inkbb tapasztaltabb domináknak ajánljuk.

Pálcák és paskolók – Merev fogantyúval, de rugalmas ütőrésszel az ütésekhez. Fő jellemzőjük, hogy ütés után az alak visszatér az eredetihez. A pálcák vékonyak és hosszúkásak, a pskolók pedig szélesebbek és kisebbek. Könnyedén szabályozhatóak az ütések erőssége, ezért kezdőknek is ajánlott.

Ostorok és korbácsok

Az ostorok speciális puha kiegészítők a veréshez, amelyeket a BDSM partykon és erotikus szerepjátékok során használnak.

Az ostorok általában kemény fogantyúval és puha véggel rendelkeznek. A gyártási anyagoktól függően az ütőszálak természetes és mesterséges bőrből, velúrból, vinilből, polivinil-kloridból, poliuretánból készülnek. A fogantyúk műanyagból, rugalmas gumiból, valamint fémből vagy fából készülnek..

Paskolók és pálcák

A lovaglópácák rugalmas, hosszú rudak, a BDSM játékokban is használatosak, előjátékként vagy szerepjátékokban büntetés céljából. Az előjáték során az éles és váratlan ütések hihetetlen érzelmeket adhatnak az enyhe fájdalom élvezetkhez vezet. A rúd a testi büntetés, a korbácsolás végrehajtásának eszköze. Ez egy vékony vagy több rugalmas rúd.

Ami a paskolót illeti, azt óvatosabban kell használni. Fő jellemzője az a hang, amelyet ütéskor ad ki. De érdemes megjegyezni, hogy a meglehetősen hangos hangot csak nagy sebességgel és ütközési erővel érik el. Megérintheti vele a mellbimbókat, a csiklót, a péniszt, lábakat, az arcot, stb.

Gyakorlati tippek kezdőknek

  • Ha a partnered beleegyezett a kísérletbe, kezd lágy és gyengéd ütésekkel, fokozatosan növelve a hatás mértékét;
  • Az paskolás legjobb területei a fenék és a puhább bőrfelületek. Ne kísérletezzetek erős ütésekkel a gerincre, a végtagokra, az ízületekre és az inakra;
  • Váltogasd a verést és a simogatást, hogy a verés édes kínzássá váljon, ne pedig erőpróbává;

Az Intim Center online sex shopban és üzletben különféle paskolók, korbácsok és pálcák közl válogathatsz, akár kezdő vagy a fegyelmező eszközök terén, akár tapasztaltabb használó. A BDSM rajongók is találhatnak nálunk spécibb eszközöket.

Ha délelőtt 12 óráig leadod a rendelést (és van raktáron) garantáltan megérkezik másnapra a kiszemelted és más használhatjátok is az esti randihoz. Nem kell félnetek a csomagolás teljesen diszkrét, és a szexüzlet neve sincs feltüntetve a csomagoláson.


A veréshez használt intim termékek típusai mik?

Minden sokk készüléknek megvan a maga sajátossága, néhány, mint például a BDSM ostor vagy flogger, mindenki számára alkalmas, mások (ostor vagy ostor) jelentős tapasztalatot és professzionalizmust igényelnek.

A bőrfonat a legjobb megoldás kezdőknek. A többfarkú ostor eléri a 80 cm hosszúságot, és a puha bőr farok kiküszöböli a veszélyes sérülések kockázatát még alkalmatlan kezekben is. Ha csak most fedezi fel a BDSM szórakozás világát, javasoljuk, hogy vásároljon puha bőrből készült ostort. Az erősebb hatás érdekében válasszon olyan modelleket, amelyek nem sima lófarokokkal, hanem például pigtailekkel rendelkeznek.

Ez az eszköz azonban a tapasztalt dominánsok számára is érdekes. A kényelmes bőr ostor kiválóan alkalmas a bemelegítésre, mielőtt komolyabb eszközöket használna. Ezenkívül a BDSM ostor szinte a legszexisebb szexuális terméknek tekinthető a sokkoló eszközök szakaszában. Az egyik megjelenése sok érzelmet okoz mindkét partnerben.

A flogger egyfajta ostor, rövidebb farokkal. A szexuális játék hossza eléri a 40-60 cm-t A sokk kellékek ezen változata kellemes érzéseket nyújt, ahol enyhe fájdalom metszi a bőr farok simogató mozgását. Ha a büntetés folyamatában jobban érdekli a folyamat légköre és érzelmei, javasoljuk, hogy vásároljon egy ostor floggert, ez lehetővé teszi, hogy az érzések teljes skáláját megkapja anélkül, hogy valódi fájdalmat okozna partnerének. A flogger használatának érzésének fokozása érdekében válasszon olyan modelleket, amelyek súlya a farok hegyén.

A pálca egy rugalmas eszköz, amelynek végén egy kis flip-flop található. Ezek szexuális játékok tapasztalt dominánsok számára, akik tudják, hogyan kell kezelni hatalmuk hasonló tulajdonságait. A BDSM stack ütéshatás szempontjából egy fűzfa rúdhoz hasonlítható, de a bőr flip-flop lehetővé teszi a kellemes pontütközés elérését.

Az ostor vagy korbács egy igazi virtuóz eszköze! Csak akkor érdemes ostort vásárolni, ha magabiztos és tudja, hogyan kell kezelni ezt az attribútumot. Minél hosszabb a BDSM ostor vagy ostor, annál nagyobb a feltűnő ereje, amikor ilyen eszközzel dolgozik, minden mozgást úgy kell kiszámítania, hogy a fájdalom és az öröm adagolva legyen, és ne traumás legyen az aljára.

A flip-flop egy kiváló játék eszköz, amely nemcsak a BDSM gyakorlatokban, hanem a különféle szerepjátékokban is megfelelő. A flip-flop hatása hasonlít a papuccsal vagy fésűvel történő fújásra.

Akartad már valaha megbüntetni a partneredet? A legerotikusabb fantáziád teljes behódolás egy erős dominánsnak? Akkor itt az ideje, hogy valóra váltsa az álmokat, és fényessé, teljessé és érzésekben gazdaggá tegye szexuális életét.


BDSM játékok melyik szexshopban kaphatók?

A fényes, intenzív érzelmek a lehetséges határán BDSM gyakorlatok képesek a szenvedélyek valódi intenzitását adni, elmerülni magadban, felfedezni saját érzékiséged határait. Ez nem csak egy újabb szerepjáték és a szex diverzifikálásának módja. A BDSM lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a mélyen rejtett komplexektől, felszabadítsa, átlépje a pszichológiai akadályokat és teljes mértékben az örömre koncentráljon. Teljesen átadni egy másik személy hatalmának, vagy megszerezni ezt a hatalmat, hihetetlen élmény, és élénk szexuális érzésekkel színezve új perspektívából tárja fel az embert, lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a stresszel és legyőzze a belső démonokat.

  • BDSM szexjátékok az INTIM CENTER szexshopban kaphatók: rendelhetsz is online, Intim Center szexbolt címe, ahol személyesen vásárolhatsz: 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

A BDSM termékek megteremtik a megfelelő kíséretet, és lehetővé teszik, hogy teljesen elmerüljön az uralom és a benyújtás világában. Az ilyen intim termékek segítenek megkülönböztetni a szerepeket, hangsúlyozzák a domináns és az alázatos helyzetét, és valóságosabbá és pikánsabbá teszik a történéseket. A teljes bizalom és önkéntesség alapján a gyakorlatok új perspektívából tárják fel a szexuális játékok világát, és a releváns tulajdonságok széles skálája egyszerűen pótolhatatlan. A bilincs fémének hideg fénye, a mozgást korlátozó rabság, az alsó maszk és a gallérok hangsúlyozó szerepe apró, fényes villanások, amelyek együttesen mély szexuális érzések és érzelmek varázslatos koktélját alkotják.

A Sado-maso játékok olyan változatosak, mint a BDSM gyakorlatok által nyújtott lehetőségek, BDSM áruházunkban mindig választhat! 
- Ostorok, papucsok, ostorok és más ütőeszközök ostorozáshoz és veréshez. Pikáns, forró érzéseket hoznak intim életedbe, ahol az öröm enyhe fájdalommal határos, ahol elengedheted magad és átadhatod magad egy erős partner kezének;
- A maszkok és gegek, valamint a bilincsek és gallérok, amelyek célja a partner korlátozása és alárendelése a dominánsnak, hangsúlyozzák szerepét, fokozzák az érzéseket és súlyosbítják az örömöt;
- Orvosi fétis szerepjátékokhoz és megfelelő kíséret létrehozásához;
- Elektrostimulátorok péniszhez és elektroszexhez;

Intim ékszerek és egyéb fétis játékok, amelyek díszítik és kiegészítik a szerepjátékot, esztétikai hatást keltve a BDSM világában való teljes elmerüléshez.

A BDSM kiegészítők vásárlása lehetővé teszi, hogy felfedezzen egy új valóságot, amely tele van hihetetlen érzésekkel, szexuális szabadsággal, élénk érzelmekkel és határtalan bizalommal. A BDSM gyakorlatok sokkal többek, mint új szexuális érzelmek, és mindenkinek legalább egyszer meg kell kóstolnia ezeknek az érzelmeknek a pikáns világát, és a kiváló minőségű szexuális játékok lesznek a legjobb segítők a BDSM titkainak megtanulásában.

Keresés