Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mit vásárolj egy szexshopban?

Mit vásárolj egy szexshopban? A szexről és a szexuális játékokról folytatott globális beszélgetéseknek köszönhetően, mint az önmagad megismerésének és a partnereddel való kapcsolat új szintre emelésének módszereként, a körülötted lévő világ egy kicsit biztonságosabbá vált, és izgalmas a lehetőség, hogy új játékot válassz és vásárolj személyesen vagy online.

Az üzletben nincsenek bosszantó tanácsadók mindenki udvarias és visszafogott. Különösen akkor, ha debütálsz. Az első alkalommal, íme, amit tudnod kell, mielőtt megvásárolnád az első felnőtt játékodat.

A szexuális játékok előnyei

A felnőtt játékok használatának számos előnye van, amelyek valószínűleg meghaladják a kifogásokat. Először is, a játékok segítenek a különböző érzések megtapasztalásában, így szűkíti a preferenciáival kapcsolatos kérdések körét, amelyek talán gyakran meglátogatják Önt a hálószobában. Ha egyedül ismeri magát, akkor a játékok segítenek fokozni a szórakozást, és ha párban játszol, akkor a játékok tökéletes kísérők lesznek.

Ha valami újat akarsz kipróbálni, akkor a szexuális játékokat nagyszerű kezdetként ismerik el, mivel növelik az örömöt és elviszik az érzéki utazás világába. Tehát mielőtt befektetne egy eszközbe, végezzen kutatást a vásárlás céljának meghatározásához. Jó tudni, hogy az ilyen eszközök arról ismertek, hogy segítenek elérni az orgazmust azok számára, akik mindent megtesznek, de nem tudják.

Mit kell tudni egy szexjáték vásárlásakor?
Mint mindennél, itt is végtelen számú játéklehetőség ígérkezik, amelyek orgazmust eredményeznek. Vannak olyan szexuális játékok, amelyek kívül-belül stimulálnak; világos rózsaszín és bézs, mintha Instagramra készült volna; egyszeri használatra és párban történő játékra.

De mielőtt megvásárolna egy tetsző játékot, számos kérdést kell feltennie magának. Ha megérted, mire van szükséged, és mire való a játék, leszűkítheted a keresést.

Először is meg kell határoznia, hogy kinek szánják a játékot, és milyen típusú stimulációt keres. Belső vagy külső, rezgés vagy behatolás? A kérdésekre adott válaszok lehetővé teszik, hogy olyan eszközt találjon, amely pontosan megfelel az igényeknek - a tiédnek és a partnerednek -, ha úgy döntesz, hogy megosztod a szórakozásodat valakivel.

Az Önt érdeklő érzés szintje egy másik kérdés, amelyet meg kell válaszolni, mivel az intenzitás fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a játék kiválasztásakor. Ezután jön a készülék megjelenése. Szeretne valami fényesebbet és merészebbet, vagy valami miniatűrt és nem provokatívat? És ügyeljen arra, hogy figyeljen a textúrára.

A legjobb szexuális játékok a külső stimulációhoz
Valószínűleg ismeri azokat a statisztikákat, amelyek szerint a nők túlnyomó többsége nem tudja elérni az orgazmust csiklós stimuláció nélkül. És bár ezek a statisztikák sajnos azt mutatják, hogy sok nőnek nincs orgazmusa szex közben, ennek a szomorú ténynek a pluszja az, hogy számtalan szexuális játék van, amely meg tudja oldani. Függetlenül attól, hogy a szívótechnológiát vagy a klasszikus rezgést használják-e, a külső stimuláció teljes értékű különálló piac a felnőtt játékok területén.

Womanizer és a Satisfyer érintésmentes csiklóstimulátorai, a hozzáadott bónuszukkal diszkrét használatra a legjobbak. Ezek az innovatív vízálló szilikon játékokat úgy tervezték, hogy segítsen a legtöbbet kihozni a hanghullám intenzitásának nyolc szintjéből egy olyan lyukkal, amely tökéletesen illeszkedik a csiklóhoz. A puha szilikonból készült eszköz tökéletes hosszabbítás egy mély csiklómasszázshoz is.

A legjobb szexuális játékok a belső stimulációhoz
Ha inkább a belső stimulációt részesíti előnyben a külső stimulációval szemben (vagy kombinálni szeretné őket), végtelen számú lehetőség van. És bár egy olyan látvány, amelynek valami neonrózsaszín, agresszíven díszített, nagy méretű, nagy nevű készülék, inkább elriaszthat, mint izgathat, ne hagyd, hogy ez megállítson. A nők által létrehozott szexuális játékok új korszaka azt jelenti, hogy vizuálisan és tapintatosan kellemes lehetőségeink vannak, amelyeket bűn, ha nem használunk ki.
A nyúl vibrátorok azok számára készült, akik G-pont és hüvely stimulációt keresnek, számos vibrátor létezik, és kifejezetten azért hajlított, hogy örömet szerezzen.

A legjobb párosan használható szexuális játékok
Ha azt tervezi, hogy játékát egy partnerrel együtt használja, az innováció világa itt van, hogy segítsen Önnek. A hordható játékoktól a jövő technológiájáig a párok játékai segítenek a szex következő szintre emelésében.
Hagyd, hogy a partnered átvegye az irányítást a játék felett egy mobilalkalmazás segítségével – a játék fehérneművel is viselhető. Ez a legjobb megoldás azok számára, akik távolsági kapcsolatban állnak.
Az applikációval vezérelt újratölthető szextojás vibrátorok, az egész test örömére jó. Ne keressen semmit, csak ezt az erős vibrotojást. A legjobb az egészben az, hogy egyedül és kooperatív játékra is használható.

Miért ne spóroljon a szexuális játékokon?
Azt akarjuk, hogy ezek a dolgok boldoggá tegyenek minket. A szexuális játékokat eredetileg azért hozták létre, hogy örömet szerezzenek. A világ tudósai nem hiábavalóan megvitatják egy ilyen fogalom fontosságát, mint a szexuális egészséget. Egy olcsó vibrátor természetesen rezeg jó hangosan, de valószínűleg nem adja meg az érzések teljességét, amelyekre egy drágább modell képes. A  tested megérdemel egy jó és minőségi szexuális játékot!

A szexuális egészségügyi szakértők számos okot emelnek ki, amiért nem szabad spórolni egy szexuális játékkal.

A drágább modellek új érzéseket nyithatnak meg az Ön számára
Vannak közönséges rúdvibrátrok, és vannak nyúlvibrátorok és vákuumhullám-stimulátorok. Ez utóbbi, bár úgy hangzik, mint egy kifejezés a magfizika tankönyvéből, valójában az egyik legfejlettebb vibrátor, ami megéri a pénzt. Miért ennyi pénz, kérdezed? A hihetetlen örömért, amelyet a vákuum és a levegő miatt fellépő érintésmentes stimuláció technológiája adhat. Együtt céltudatos és finom ritmikus hullámokat hoznak létre, amelyek percek alatt orgazmushoz vezethetnek.

- Pár hónappal azután, hogy találkoztunk a párommal, úgy döntöttünk, hogy nyilvános helyen kísérletezünk. De hogy biztonságban legyünk, bírságok és elítélések nélkül. Vettünk egy kütyüt, amely a fehérneműnkhöz kapcsolódik, és elmentünk a bevásárlóközpontba. Először bevásároltunk, aztán leültünk vacsorázni. Ez csak egy hihetetlen érzés: a partner telepítette az alkalmazást, és bekapcsolta a rezgést azokban a pillanatokban, amikor tanácsadókkal beszéltem, vagy csak sétáltam a teremben. Amint az étterembe értünk, és a pincér közeledett hozzánk, a partner újra bekapcsolta a készüléket, és én befejeztem. Elpirultam, de remélhetőleg a pincér nem vett észre semmit. A lényeg az, hogy a fantázia megvalósult.

A drága modellek jobb kialakításúak
Nem arról van szó, hogy a szexjáték hogyan fog kinézni akár a polcon. A kialakítás magában foglalja a játékok alakját, a rezgésmotor textúráját, elhelyezését és típusát, valamint még sok mást. Az igazán jó kialakítás figyelembe veszi, hogy az emberek hogyan fogják használni a játékot. Például, mennyire kényelmes a fogantyú, hol találhatók a vezérlőgombok, és így tovább.

Jobb minőségű anyagok
A legtöbb eszköz szilikon bevonattal van ellátva, amely változó minőségű lehet. A szilikonrétegek lehetővé teszik, hogy intenzívebbé tegye a rezgéseket, nem is beszélve arról, hogy lehetővé teszik, hogy a készülék sokkal hosszabb ideig tartson, mivel az orvosi szilikon nem teszi lehetővé a baktériumok felhalmozódását az anyag felületén. 

A drága modellek tovább tartanak
A szexuális játék csupa technika. Sokkal gyorsabban meghibásodhatnak, ha olyan alacsony minőségű anyagokból készülnek, amelyeket nem hosszú távú szolgáltatásra terveztek.

- Sokat utazom a munkáért, szeretett feleségem pedig otthon ül, és vár rám. Vettünk egy készüléket egy szatiszatűzből vákuumstimulációval. És most minden este videót hívunk, és igazi szexet folytatunk! Megnézem, figyelemmel kísérem a reakciót, és megváltoztatom az üzemmódokat és az intenzitást. Az érzések nem csak a behatolásról szólnak , hanem arról is, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Most már könnyebb távolról is megtenni.

Mire kell emlékeznie, amikor megvásárolja első szexuális játékát?

Meg vagyunk győződve arról, hogy a szexuális játékok klassz dolog, amelyre nem szabad menteni. De hogyan válasszuk ki, mit kell emlékezni a vásárláskor? Nézzünk az alapvető szabályokat.

Szánjon időt arra, hogy megtanulja a szexuális játék összes jellemzőjét
Nem tudod becsukni a szemed, és gyorsan vásárolni egy szexjátékot, mert lehet, hogy kissé zavarban vagy attól, amit csinálsz. Ne felejtsük el, hogy a megvásárolt terméket Ön és talán a partnere fogja használni, ha ez egy pár számára készült készlet.

Csak miután alaposan tanulmányozta ezt a készletet, megtudhatja, hogy tartalmaz egy G-pont vibrátort, valamint egy erekciós gyűrűt. Ahogy folytatja a tanulást, rájön, hogy mindkét stimuláns biztonságos és tapinthatóan kellemes szilikonnal rendelkezik. Az erekciós gyűrű ergonomikus, és a G-Spot Bullet vibrátor univerzális, és nemcsak a G-pont, hanem a szeméremajkak, valamint a csikló stimulálására is alkalmas.

Termék megtekintése a szexboltban
Miután megvizsgálta a stimulánsot, meg fogja érteni, hogy ez az, vagy nem az, amit keres. És például a hüvelyi golyók. Akkor figyeljen, a készletek három különböző súlyú és átmérőjű golyót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a lány számára, hogy a terhelés fokozatos növekedésével megtalálja a megfelelő lehetőséget magának. 

Szexuális játékok mindenkinek

Nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is vannak stimulánsok. Például az erekciós gyűrűk. Az ember tartós és hosszan tartó erekciót kap. Azt mondják, hogy a stimuláns segít még a merevedési zavarban szenvedő szépségeknek is. Ezenkívül a gyűrű az intim érintkezés során is stimulálja a partnert!

Használjon több szexuális játékot
A szexuális egészségügyi szakértők azt javasolják, hogy kísérletezzenek és használjanak több stimulánst.

Keresés