Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szerepjátékok felnőtteknek, szexshop termékekkel valósághűbb

Szerepjátékok felnőtteknek, szexshop termékekkel valósághűbb

A szerepjáték a legegyszerűbb, de rendkívül hatékony módja a szexuális élet megújításának. Az orális szex mellett, amelyet jó cikkekből is lehet tanulni, maszturbációval és alternatív szextípusokkal más bőrébe bújhatsz. Ha félénk, vagy bizonytalan vagy a színészi képességeidben, hidd el, ez nem előfeltétel. Csak egy kis fantáziára és humorérzékre van szüksége. Még ha nem is sikerül komoly otthoni előadást tartani, akkor is jó szórakozás, ami már jót tesz a kapcsolatnak.

Olvassa el, hogyan befolyásolják a szerepjátékok a szexualitást, mire van szüksége számukra, és milyen cselekményt válasszon. És ne feledje, hogy a szexnek biztonságosnak kell lennie. Szerepjáték ötletek és szabályok az ágyban.
A felnőtt szerepjáték egyfajta szexuális intimitás, amelyben minden résztvevő megpróbálja valaki más szerepét. Egy kép, amely izgatja őt és partnerét, amely izgatja a képzeletet, és lehetővé teszi számára, hogy túllépjen a szokásoson. Egy ilyen átalakulás lehetőséget ad arra, hogy olyanná válj, ami nem vagy a való életben, és úgy viselkedj, amit aligha mernél megtenni. A szerepjáték egy kicsi, de nagyon gazdag élet, amelyben minden olyan, mint álmodsz.

A szerepjátékok választéka valóban hatalmas, mert itt minden erotikus fantázia valóra válik. A sok fajta közül három nagy csoportot lehet megkülönböztetni, amelyek konkrét játékokat és képeket kombinálnak.

Miért van szüksége erotikus játékokra

A hosszú távú kapcsolatok és az együttélés sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a problémák kezdik kioltani a szenvedélyt, és idővel a szex azt kockáztatja, hogy éppen "csütörtöki szokássá" válik. Gyakran ez azért történik, mert a napi ügyek és az élet nehézségei sokkal többet foglalnak el gondolatainkban, mint a romantikus esték együtt, ahogy ez a kapcsolat cukorka-csokor időszakának első hónapjaiban történik. A szexuális élet valódi nehézségei akkor kezdődnek, amikor még egy olyan látszólag hatékony és kellemes módszer, mint a szex, sem vonja el a figyelmet a személyes vagy általános problémákról.

A ki nem mondott elégedetlenségnek, a megoldatlan problémáknak vagy a felgyülemlett agressziónak nincs helye a családi életben, mivel ezeket veszekedések, neheztelések és hideg és nyájas ágy követi. A szexuális játékok egy módja annak, hogy megszabaduljunk a napi feszültségtől, örömet szerezzünk, támogassuk az érzékiség és a szexualitás élményét, ugyanakkor ne sértsük meg egymást, hanem éppen ellenkezőleg, lángra lobbantsunk. Az ágyban játszott szerepjátékok lehetőséget adnak arra, hogy karakterré alakulj, és úgy viselkedj, ahogy soha nem mernél megtenni a mindennapi életben. Egy ilyen átalakulás lehetővé teszi, hogy ne legyen félénk, ne válasszon szavakat és tetteket, mert mindketten megértik, hogy ez csak egy játék.

Az ágyban való szerepjáték megoldhat néhány családi problémát

Hogyan működik? A játék szerepe nagyon eltérő lehet, a telek sokkal fontosabb. Például minden párban mindig egy partner dominál. A szerepjátékban lehetősége van helyet váltani: ha a mindennapi életben a férj dönt, akkor szigorú tanárrá válik, és megbünteti őt a rossz viselkedésért. A kapcsolatokban is gyakori probléma, amikor a felgyülemlett haragot és elégedetlenséget a partnerünkön vezetjük le, még akkor is, ha a szerettünk nem hibáztatható a munkahelyi kudarcokért vagy az élet más területein. Annak érdekében, hogy az otthonon kívüli problémák ne jelenjenek meg a kapcsolatban, vonja be őket a játékba. Ha egy férfi hazajön egy heves és elveszett vita után a főnökével, hagyja, hogy aznap este ő legyen a főnök, és adjon néhány megrovást. Itt tájékozódhatsz még a felnőtt szerepjáték szexről.

Felkészülés a szerepjátékra: forgatókönyv, szabályok és leltár
Először is gondolj a nehézségekre és célzásokra az életedben a partnereddel. Ha még soha nem játszottál erotikus játékokkal, ez a megközelítés segít kiválasztani az első szerepeket, és enyhíti a feszültséget a kapcsolat síkján, ahol felhalmozódott. A rossz szerepek vagy szkriptek mindent tönkretehetnek. Képzeld el, hogy egy férfi folyamatosan depressziós, mert az utóbbi időben okkal és ok nélkül esküszöl rá (nekünk lányoknak ilyen életszakaszai vannak, például PMS), majd felajánlják, hogy szeretőt és oldalát játssza - ugyanaz a helyzet, mint általában. Még akkor is, ha a férfi egyetért, ez a játék valószínűleg nem okoz neki örömet, aminek, mint minden szexuális aktusnak, kölcsönösnek kell lennie.

Próbáljon óvatosan eljuttatni partnerét ahhoz, ami aggasztja, azonosítsa a fájdalmas pontokat, elkapjon véletlenszerű kifejezéseket, de ne beszéljen róla nyíltan, mert fennáll annak a kockázata, hogy mindent kis hazai botránygá alakít, és nem szórakoztató játékká. Ezután válasszon olyan szerepeket, amelyek lehetőséget adnak Önnek vagy partnerének a "visszaszerzésre". Nem lesz felesleges megismerni fantáziáit, és mindenkinek van. Annak érdekében, hogy a játék ne kerüljön zsákutcába, vagy ne menjen rossz irányba (például a szeretőnek kellett volna lennie, majd az ember ismét kezdeményezte), írjon le egy egyszerű, egyszerű forgatókönyvet. Nem kell átgondolnia az összes párbeszédet a legkisebb részletre, de meg kell határozni az általános irányt.

A szexi ruhák fontos szerepet játszanak az erotikus játékokban
Egy másik lehetőség a szerepek eldöntésére, hogy beleássa magát magába: gondoljon arra, hogy mit szeretne kipróbálni, milyen erotikus fantáziák látogatnak meg, milyen ruházat vagy légkör vonzza a legjobban - így tényleg nem tudok égetni.
A következő lépés a ruhák. Itt minden egyszerű – vagy turkáljon a saját szekrényében, hogy megfelelő ruhákat keressen (például tanár vagy főnök szerepére biztosan lesz valami), vagy nézzen be egy szexboltba (nem mindenkinek van nővérruhája vagy pilóta egyenruhája otthon). Pénzt takaríthat meg egy ruhán, ha ruhákat vásárol szexuális játékokhoz az Intim Center szex boltban. Miután rendezte a jelmezeket, gondolja át, milyen felszerelésre lehet szüksége, hogy ne kelljen a játék közepén rohangálnia a lakásban mutatót, sztetoszkópot vagy pipidastert keresve - mindennek kéznél kell lennie.

A szerepjáték kötelező szabályai

A játék néhány órával az akció előtt kezdődik. Küldjön partnerének egy aktuális üzenetet (pl. "Doktor úr, fáj a fejem, megbeszélhetek Önnel időpontot ma késő este?") Ezen a ponton már játszol, ezért távolítsd el a mindennapi "Vegyél kenyeret" üzeneteket. Hasonlóképpen titkos jegyzetet is ültethet partnerére, de meg kell győződnie arról, hogy meg fogja találni. Kár lenne, ha a nadrágzsebébe tenné, és farmert viselne. Ne kezdje el, ha nem biztos benne, hogy át fogja látni. A legrosszabb dolog a nap folyamán az, ha üzenetekkel ugratják egymást, és az utolsó pillanatban meggondolják magukat. Az ilyen fordulatok nem tesznek jót a kapcsolatodnak.

- Ne cseréljen ruhát, és ne készüljön fel egymás előtt. Először teljes egyenruhában és képekben kell találkoznia, különben a "varázslat" nem fog működni.

- Játssz a végéig. Egyik partner sem veheti le jelmezét a játék közepén, és hagyhatja el a szerepet. Először is, a szex azzal a kockázattal jár, hogy a szokásos módon folytatódik, és nem játssza el azt a pszichológiai szerepet, amelyre minden elkezdődött. Másodszor, megsértheti partnere erőfeszítéseit, ami csak súlyosbítja a kapcsolat problémáit.

- Improvizál. Ha eleve nem volt kész forgatókönyve, vagy nem valósították meg, és a játék lelassul, ne ijedjen meg. Az olyan kifejezések, mint a "Nem tudom, mi a következő", "Találd ki magad", "Tudsz játszani velem?" tabu! Jobb előre gondolkodni, hogy hová mehet a telek, és mit kell tenni ilyen esetekben. Mindenesetre, még akkor is, ha problémát talál az interperszonális kommunikációval a játék során, ne koncentráljon rá, azonnal fordítsa figyelmét minden olyan szempontra, amely kellemesen izgatja Önt ebben a helyzetben, fordítsa a hangsúlyt az izgalmas részletekre, hogy mélyebben merüljön el a játékban, és ne veszítse el szexuális hangulatát. Képes lesz arra, hogy később, megfelelőbb légkörben tükrözze és finoman megvitassa az összes fejlesztési pontot.

- Ne próbálj nagyszerű színész lenni. Hamlet monológjait olvasni partnere előtt teljesen felesleges. Összpontosítson a játék fő céljára - a minőségi szexre. Ha túljátszol vagy alul játszol, hidd el, a partnered valószínűleg nem veszi észre, és biztosan nem fog kritizálni.

- Ne vállald valaki más szerepét. Ha a partnered dominál a forgatókönyvben, akkor ne húzd magadra a takarót. Ugyanígy, ha domináns vagy, ne hagyd, hogy a partnered felülkerekedjen, keményebbnek kell lenned, de ne menj túl messzire – tapasztalatlan játékosok számára a vonal elég vékony. A legjobb, ha előre elmagyarázza a szabályokat.

- Ne vetkőzzön le idő előtt. Ha a legelején letéptétek egymás ruháit, a játék már kudarcot vallott, mert a flörtölés legérdekesebb szakasza kimaradt.

Bármennyire is közhelyesnek tűnik, néhány késő esti játék, különösen azok, amelyek PMS-játékokat tartalmaznak, stopszavakat igényelnek. A szónak egyszerűnek kell lennie, de nem jellemző a helyzetre. Ha például egy klinikán játszik, akkor ne hagyja abba a "csepegtető" szót, jobb, ha valami szokatlant használ, például "bikaviadal" - nem valószínű, hogy Ön és a srác a forgatókönyv szerint megvitatják a bikaviadalokat.

Szex idegennel: példák a reinkarnációkra
A szerepjátékok változatlan klasszikusai vannak, olyan képek, amelyek csak a puszta említésükkor izgatják a képzeletet. Megvizsgáljuk az ágyelőadások eredeti telkeit, valamint néhány eredeti ötletet dobunk be.

Forgatókönyvek felnőttjátékokhoz ismerős telek alapján
Valószínűleg sokat hallottál ezekről a megjelenésekről, ki akartad próbálni őket, de nem merted. Sok kérdés van a fejemben: hol lehet jelmezeket szerezni, hogyan kell viselkedni, miről kell beszélni. Vessünk egy pillantást az erotikus játékok klasszikus szerepeire és megvalósításuk néhány jellemzőjére.

A nővér az egyik klasszikus szerepjáték
Ebben az esetben sok variáció lehet a szerepekkel. Egyikük lehet orvos vagy nővér, a másik beteg. Mindig a fehér köpenyes dominál, aki fontos szerepet játszik, nélküle a játék már nem ugyanaz. Vagy rendezhet egy jelenetet, ahol egy tapasztalt orvos flörtöl egy fiatal nővérrel, majd egy férfi "vezet". Kezdje a játékot délután időpont egyeztetéssel. A játék során alapos fizikális vizsgálat végezhető, kezdve a beteg általános vizsgálatával, és intimebb területekkel fejezve be a vizsgálati folyamatot. A ruha alatt a nővér egyáltalán nem viselhet fehérneműt, vagy szexi melltartót, bugyit, harisnyakötőt vagy harisnyát választhat.

Iskola
A tanár mindig dominál. Melyikőtök megpróbálja ezt a szerepet, döntse el a helyzetnek megfelelően. A tanár szigorúbb képében érdemes szexualitást hozni a blúz kigombolt felső gombja, a szoknya túl magas rése és a magas sarkú cipő miatt. A merész iskolás lányról viszont sztereotipikusan azt feltételezik, hogy túl rövid (lehetőleg kockás vagy redős) szoknyát és csíkos térdzoknit visel. Kezdheti azzal, hogy felhívja a hallgatót egy-egy leckére vagy "komoly" beszélgetésre a viselkedéséről.

A rendőrség
A szexboltokban tematikus jelmezeket találhat lányoknak és férfiaknak egyaránt. Ebben az esetben nem lehet rendőrségi egyenruha és bilincs nélkül. Ha leltárt keres a játékhoz, az Intim Center pénzvisszafizetéssel rendelkező termékeket kínál. Természetesen a rendőr dominál, és a fogvatartottnak minden kívánságát teljesítenie kell. Jó kiindulópont egy bűncselekmény. Ez lehet az elkövető súlyos bűncselekménye, de ez az opció tapasztaltabb "játékosok" számára alkalmas, hogy a szex ne váljon botrányrá. Először jöhet létre egy képregény bűncselekmény, például elfelejtve mosni egy csésze reggel. Ezt követi a kemény letartóztatás, kihallgatás és szexuális büntetés.

Első randi
Idővel sok pár észreveszi, hogy a kapcsolat túlságosan hétköznapivá válik. Ez azért van, mert a férj és a feleség megszokja egymást. Ne feledje, az első randevúk, amikor még semmi sem világos, nagyon tetszik az illető, de még mindig nem mered megölelni vagy megcsókolni, nem is beszélve a szexről. Jobb néhány nappal előre felkészülni egy ilyen játékra. Tiltsák meg egymásnak, hogy otthon megérintsék egymást: ölelések, búcsúcsókok, pofonok a fenekére. Egy hét múlva elkezditek megőrülni egymásért, és itt az ideje, hogy megkérjétek a partnereteket egy "első" randira.
Valójában mindennek olyannak kell lennie, mint egy randevún, lehetőleg nem a kedvenc kávézójában, hanem egy új helyen. Amikor találkoztok, kérdezzétek meg egymást olyan dolgokról, amelyekről száz éve nem beszéltek: a kedvenc filmjeitekről, hol jártatok, mi érdekel stb. És természetesen az úriembernek haza kell kísérnie a hölgyet, meg kell csókolnia az ajtó előtt, és még egy csésze teát kell tartania.

Iroda
A szigorú főnök és egy alárendelt, különösen egy titkár, a szerepjáték legjobb hagyományai. Megbüntetheti ezt a "lusta" vagy "iskolakerülőt", vagy késő estig megszervezhet egy egy-egy találkozót. Véletlen érintések, térdmozdulatok és az ingek fokozatos kigombolása beszélgetés közben. Ha otthon van egy íróasztala, ahonnan eldobhatja az összes munkaeszközét, akkor az otthoni jelenet a lehető legforróbb lesz.

A repülőgép fedélzetén
A szerepjátékok lehetőséget adnak minden nőnek, hogy átalakuljon a legkívánatosabb szakma képviselőjévé. Természetesen senki sem engedi fel a gépre, de a szex megszervezhető egy egyenruhás pilótával vagy légiutas-kísérővel. Bármely ember, aki életében legalább egyszer álmodott egy stewardess meghódításáról, nem hiába, hogy e szakma lányait tekintik a legszexisebbnek. A klasszikus forgatókönyv egy első osztályú utas szolgáltatását kínálja, de javasoljuk, hogy bővítse ki az előadást egy "repülőgép-szerencsétlenséggel" vagy egy "terrorista eltérítéssel" - bármilyen szerepet is játszik az ember (kapitány vagy utas) ebben a produkcióban, adjon neki esélyt arra, hogy megmentsen. Ugyanezt a forgatókönyvet lehet kidolgozni egy hajóskapitány és egy tengerész esetében is.

Utaskísérő
A kísérők gyakran léteznek mindkét nem erotikus fantáziáiban. Nem csak a szexi ruhákba öltözött stewardessek vonzzák a férfiakat: pincérnők, szobalányok, szexshopok eladónői és más szervizmunkások. De nem csak a férfiak dőlnek be az ilyen képeknek, a nők néha a dolgozó szakmákban dolgozó férfiakra is néznek: erős festők, villanyszerelők, vízvezeték-szerelők stb., A hőség miatt derékig leeresztett munkaruhában, vagy harisnyatartós overallban is megérdemlik a figyelmet. A játék jelenetei nagyon egyszerűek, még háziak is, de nagy motivációt jelentenek a férj számára, hogy megjavítsa a csöpögő csaptelepet vagy kifesse az ajtót a konyhában.

Nem triviális szerepjátékok
A szerepjátékok abszolút bármilyen forgatókönyv szerint fejlődhetnek. A prototípusok lehetnek kedvenc filmjeinek, tévésorozatainak vagy könyveinek hősei, itt nem kell bajlódnia a telekkal. Választhat történelmi karaktereket vagy bármilyen más, a fejedben született képet is - a lényeg az, hogy átgondoljuk a történetet. Íme néhány szokatlan karakter a fantáziáidhoz.

Fitness klub
A fitneszklub alapvetően egy olyan hely, ahol nehéz nem nézni a vasat hordozó férfiakat vagy a fűszeres pózokban lévő fiatal hölgyeket. Legyen személyre szabott edzés otthon. Ne feledje, hogy ténylegesen meg kell tennie a gyakorlatokat, különben az összes "só" elveszik. Az "ügyfélnek" meg kell egyeznie az "edzővel" a képzés idejéről és helyéről. A tréner szerepének előadójának ki kell találnia és meg kell írnia egy olyan osztályprogramot, amely rendkívül szexi és meglehetősen nehéz gyakorlatok, de úgy, hogy a partnernek elegendő ereje legyen a gyakorlatok fő részéhez.

A szultán és az ágyas
A szultán szerepének előadójának utánoznia kell a poligámiát, és "ágyasának", hogy az éjszaka királynőjévé és a fő feleségévé váljon, minden lehetséges módon el kell csábítania. Itt jön jól a hastánc képessége. Ha előfizetést vásárol a keleti táncórákra, megtakaríthatja az előkészítést, és ezzel egyidejűleg szíven ütheti partnerét.

Nyomozó
A nyomozó és a gyanúsított játéka hasonló a rendőr forgatókönyvéhez, de kifinomultabb játékosok számára. A bűncselekménynek súlyosnak kell lennie, és a nyomozó feladata, hogy az igazságot ne nyers erővel, hanem logikus következtetésekkel bizonyítsa. A gyanúsítottnak viszont meg kell őriznie a párbeszédet, és minden erejével el kell vonnia a nyomozót. Például vegyük a híres vallatási jelenetet az Elemi ösztön című filmből.

Modell
A művész szerepe kitartást igényel, mert a nyakkendő alatt csak nézhet, de nem érintheti. Még ha a partnered nem is tud rajzolni, az nem fogja tönkretenni a játékot. Természetesen jobb, ha valahol festőállványt és festéket talál, hogy legalább professzionálisan utánozhassa a festmény festését. A művésznek gyönyörű tájat kell készítenie, amelyben a modell található. Eleinte a lány ruhákban pózol, de a művész ragaszkodása és meggyőzése után fokozatosan leveszi az egyik dolgot a másik után, amíg teljesen meztelen nem lesz. Hasonló jelenetet lehet készíteni egy fotóssal és egy modellel.

Szuperhősök
Minden ember mélyen meg akarja menteni szeretettjét a gazemberektől. Adja meg neki ezt az esélyt, mivel a szuperhős jelmezek mind a szexboltban, mind a bolhapiacon megtalálhatók. Kezdheti SMS-levelezéssel a "gazemberrel", aki elfogta a szíved hölgyét (itt a "fogolynak" két szerepet kell játszania). Ahhoz, hogy kiszabadítsa, szexuális feladatot kell végrehajtania, majd messzire kell vinnie kedvesét a karjában, hogy lehetősége legyen köszönetet mondani megmentőjének. A forgatókönyv egy másik változata magában foglalja a szuperhősök klasszikus konfrontációját, például Batman és Catwoman, vagy Wolverine és Mystique az X-Menből.

Szüzesség
Az egyik partnernek úgy kell tennie, mintha tapasztalatlan érinthetetlen lenne, és kínosan, sőt ügyetlenül viselkednie, a másik feladata pedig az, hogy lebeszélje és elcsábítsa. Tökéletes kiegészítés az iskolai forgatókönyvhöz.

Egy könnyű erkölcsű lány
A pénzért való szexnek megvan a maga sajátossága a férfiak és néhány lány számára. Adja meg kedvesének ezt a lehetőséget, hogy "vásároljon" egy éjszakát veled. A téma illeszkedik a játékba a kiszolgáló személyzettel vagy a korrupt rendőrséggel.

Masszázs
A masszázs, mint előzetes simogatás, szinte minden forgatókönyvre alkalmas. Fontos megérteni, hogy ennek nem kell rendszeres 5 perces masszázsnak lennie a TV előtt. Készítse elő a légkört: gyönyörű ágy, gyertyák, illatos olaj, bekötött szemmel és természetesen zene. Olvassa el, hogyan válasszon lejátszási listát a szexhez egy külön cikkben.

Sztriptíz
A sztriptíz önmagában is létezhet, például ha partnere személyes táncot "rendel". Vagy használja a játék kiegészítéseként, például nővérként. Annak érdekében, hogy a sztriptíz valóban szexinek tűnjön, és magabiztos legyen abban, amit csinál, javasoljuk, hogy vegyen részt legalább néhány szalag műanyag órán.

BDSM játékok
Minden olyan játék, amely benyújtást igényel, idővel szexuális játékokat igényel. A szigorú tanár, főnök, rendőr képének kiegészítése érdekében vásároljon szexuális felszerelést az Intim Center sex shop botlban. Emlékezzünk vissza, hogy az ilyen játékok stop szavakat, valamint túlzott pontosságot igényelnek, hogy ne sértsék meg a partnert.

Ez különösen igaz például az ostorokra, amelyek speciális készségeket igényelnek a játékhoz, különben a játék idő előtt véget érhet. A BDSM berendezések megfelelő használatával kapcsolatos további információkért olvassa el a témának szentelt cikkünket. A BDSM szexről további cikkek itt olvashatók.

Étkezés
Egy jól ismert "trükk" a szerelmi szórakoztatáshoz. Kenje be egymást tejszínhabbal, csokoládéval vagy mézzel, hogy lenyalja a már "felmelegedett" testeket.

Bármilyen cselekményt és attribútumot is választasz, a lényeg az, hogy mindkét partner élvezze a folyamatot, és érzéseid és kapcsolataid csak erősödnek. Melyik szituációs szerepjátékot szeretnéd kipróbálni? Ha továbbra is kérdései vannak az erotikus játékokra, jelmezekre és felszerelésekre való felkészüléssel kapcsolatban, írjon emailt.

Erotikus fantáziák

Az izgalmas erotikus játék ötlete a titkos vágyak teljesítésével a XVIII. Századból származik. A szórakozás humoros jellege hihetetlenül népszerűvé tette mind a bíróságon, mind a közönség körében. A szexuális szórakozás leírásával ellátott kártyák kihúzásával minden pártot érdekes előadássá alakíthat. A forgatókönyvben szereplő szerepeket sorsolással határozzák meg, ami csak fűszert ad az erotikus játékokhoz.

A szexboltban különféle lehetőségeket talál a felnőtteknek szóló fantáziákhoz: Kama Sutra pózokat ábrázoló kockák, fűszeres dominók, kartontábla erotikus játékok, valamint teljes értékű készletek a legszenvedélyesebb fantáziák megtestesüléséhez.

Az első szexuális kísérletekhez a szerelmesek költségvetési fantáziái nagyon alkalmasak. Az ilyen szexuális játékok nem igényelnek utasításokat, a cselekvési terv intuitív. A szokatlan ellenőrzéseket gyakran hűvös ajándékként választják egy pár ismerősének lánybúcsújára, születésnapjára vagy évfordulójára.

Azok, akik jártasak a szerelmi játékokban, az erotikus játékokhoz a teljes értékű készleteket részesítik előnyben. Nemcsak a feladatokkal ellátott kártyákat tartalmazhatják, hanem a megvalósításukhoz szükséges kiegészítőket is: szemmaszkokat, ostorokat, kabátokat és még intim játékokat is. Az ilyen fantomokhoz csatolt katalógusban szokatlan pózokat és módszereket kémkedhet a parterre stimulálására. A játékszabályokat egy speciális brosúrában írják le, de senki sem tiltja meg, hogy kitaláld a sajátodat.

Szexfantáziák kettesben, a szenvedély visszahozása az ágyba
A szexuális játékok különösen népszerűek a házaspárok körében, akik évek óta együtt élnek. Ha az állandó partnerrel való intimitás már nem hoz örömöt, egyáltalán nem szükséges örömöt keresni az oldalon - az erotikus fantáziák segítenek a kapcsolat diverzifikálásában.
A szórakoztató feladatokkal ellátott szerepjáték a legjobb módja a pszichológiai stressz enyhítésének, pihenésnek és romantikus hangulatra hangolódásnak egy nehéz nap után.

Nem kell bonyolult pózokkal kezdenie, ha nem áll készen rájuk. A felnőtteknek szóló fantáziák több szintű komplexitást biztosítanak, amelyek alkalmasak mind a partner felkeltésére az előjáték, mind a teljes körű nemi közösülés során. Nem tudja, hogyan kínálhatja kedvesének a szexipar vagy a szerepjáték legújabb részét? A fűszeres fantáziák a legkifejezettebb vágyakra utalnak a szex társasjátékokban.

Az erotikus játékok felfrissítik az érzékeket, és visszahozzák a szex örömeit a családi életbe. Még a legszerényebb szerelmesek is temperamentumosan megfelelő kártyákat találnak maguknak, és az idősebb párok újra fiatalnak érzik magukat. Stílusos, nem vulgáris dobozokba csomagolva, a szexuális játékok csodálatos ajándék lesz minden ünnepre. A meglepetés megjelenése nem adja el fűszeres célját.

Keresés