Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vákuum péniszszivattyú merevedési zavarokhoz

Vákuum péniszszivattyú merevedési zavarokhoz Úgy tűnhet, hogy az erekciós diszfunkció az ED a szex, az orgazmus és a maszturbáció végét jelenti. De ez nem így van. Számos szexuális játék segíti a merevedési zavarral küzdő férfiakat. Az olyan szexuális játékok, mint a vákuumos péniszpumpák segíthetnek teljes és izgalmas szerelmi életben.

Akár erekció fenntartásával vagy csökkent érzékenységgel küzd, vannak olyan szexuális játékok, amelyeket beépíthet a nemi életébe.

Mi az a merevedési zavar?
A merevedési zavar olyan állapot, amely megnehezíti az erekció fenntartását vagy fenntartását a szex alatt. A merevedési zavarok úgy érezhetik, hogy a nemi életének vége. A merevedési problémáiddal kapcsolatos idegesség távol tarthat téged a szexetől, és még az önszeretettől és a maszturbációtól is. Ha egyszer-egyszer előfordul, nincs oka pánikba esni. Ha gyakran előfordul, szorongást, stresszt és párkapcsolati problémákat okozhat.

A merevedési zavarokat gerincvelő sérülés, cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, kábítószerrel való visszaélés és pszichológiai tényezők, például stressz vagy szorongás okozhatják. Számos módon kezelheti a merevedési zavarokat. Ha váratlan változásokat tapasztal az erekciójában, forduljon orvoshoz. 

Szexuális játékok merevedési zavarok esetén

Erekció zavar esetén merülhet fel. Szüksége van arra, hogy növelje a szexről alkotott gondolkodásmódját. Mindannyian szeretnénk élvezni a folyamatot, és eljutni a boldog véghez. Remélhetőleg néhány, a cikkben említett szexuális játék segít eljutni oda.

Ha még nem ismeri a szexuális játékokat, kihívást jelenthet a hálószobába való bevezetés. Azt is érezheti, hogy kudarcot vall a szükség miatt. Ne feledje, hogy a szexuális játékok használata nem szégyellhető. Valójában szórakoztató! A szexuális játékok segítenek megtalálni azt a mély örömet, amelyet fantáziál, még akkor is, ha merevedési zavara van.

Pénisz szivattyúk

A péniszszivattyúk nem feltétlenül szexuális játékok, de népszerű szexuális eszközök, elsősorban merevedési zavarokkal, apró péniszekkel és szexuális problémákkal küzdő embereknél. Számos péniszszivattyú létezik ma, de a vízbázisú szivattyúk bizonyítják, hogy nagyon népszerűek

A péniszpumpa átmenetileg növeli a pénisz méretét, miközben segíti annak természetes felállóvá válását. Ezt úgy teszi, hogy vért kényszerít a test e területére. Szivattyúzás után a pénisz 1 centivel hosszabb lesz, több mint 12 órán át, mielőtt összezsugorodna. Akkor a legjobb, ha meg akar elégíteni egy partnert. Használhat péniszszivattyút a Viagrával. Ha helyesen használja, akkor a péniszének erőtlen és elragadtatott megjelenést kölcsönözhet. Ha gyakran használ péniszszivattyút, akkor a pénisz 102 centivel hosszabb lehet. Ennek ellenére az eredmények elérése érdekében folyamatosan pumpálnia kell.

Pénisz gyűrűk

A péniszgyűrűk nagyon fontosak az ED-ben szenvedők számára. A pénisz tövét körül viselik, hogy az erekció nehezebb és tartósabb legyen. Különböző anyagokból készülnek, mint például bőr, gumi és rugalmas szilikon. A kakasgyűrűk lassítják a véráramlást a felálló péniszből, ezáltal tartóssá válik. A kakasgyűrűk némelyikében vibrátorok is lehetnek, hogy maximalizálja az Ön és partnere örömét.
A farokgyűrű használat a legjobb módszer a nemi élet különböző aspektusainak növelésére anélkül, hogy pirulákat szednének vagy műtéten mennének keresztül. Gyűrűk használata közben nagyon óvatosnak kell lennie a. A kakasgyűrűk úgy működnek, hogy megakadályozzák a vér áramlását a péniszből a testébe. Ezért nem szabad hosszú ideig viselni. Ne viselje a gyűrűket 30 percnél tovább; különben több kárt okozhat a péniszében. Ne aludjon el kakasgyűrű viselése közben. A játék befejeztével könnyen el lehet felejteni, hogy ezeket a szexuális játékokat viseli.

Rezgő gyűrűk

Igen, vannak vibráló farokra húzható gyűrűk! Remek páros és szólójátékban egyaránt. A rezgő gyűrűk valójában jóak abban, hogy hosszabb ideig fenntartsák az erekciót. Hosszabb ideig tart az ágyban, és intenzív orgazmusa van. A rezgések átküldik a hullámokat a péniszén, olyan örömérzetet keltve, amire még nem számított. A vibráló kakasgyűrűk többségének van egy hosszabbítása, amely megérinti a csiklót, hogy partnere intenzív orgazmusban részesülhessen, amikor benne tartózkodik. Függetlenül attól, hogy merevedési zavara van-e vagy sem, ha szüksége van egy szexuális játékra, amely felpezsdítheti a hüvely-pénisz szexet, menjen a rezgő kakasgyűrűkhöz.

Péniszhüvely

A pénisz hüvelyeket eredetileg a 60-as években tervezték merevedési zavarokkal küzdők számára, mielőtt a potencianövelő gyógyszerek bevezetésre került volna. Ezeknek a szexuális játékoknak olyan hüvelyük van, amely elnyeli a péniszét, ami még akkor is nehéz, ha petyhüdt. Olyan ez, mint egy pajzs a farkadnak. A szexuális játékokról tudnia kell, hogy olyan, mint egy hordható vibrátor. A pénisz hüvelyek többsége statikus, de vannak olyanok is, amelyeket rezgésre terveztek. Legtöbbjük minőségi szilikonból készül, amely biztonságos a teste számára.
A pénisz ujjait a párok játékának szem előtt tartásával tervezték. Két lényeges dolog végrehajtására készültek. A legfontosabb az, hogy az ED-ben szenvedő személyek penetratív szexet folytassanak. Végig szilárd marad, ezért lehetővé teszi, hogy egyenesen szexeljen partnerével. A következő lényeges, hogy javítsa a szex örömeit mindkettőtök számára. A pénisz hüvelyek többségénél hosszabbítások, külső és belső bordák találhatók, amelyek intimebbé és kellemesebbé varázsolhatják a szexet.

Férfi vibrátorok

A legtöbb ember nem tudja, hogy a vibrátorok léteznek. A vibrátorokat általában figyelmen kívül hagyják az ED kezelésének egyik lehetőségeként. Ez nagyon sajnálatos, mert extra tapintási stimulációt kínálnak, amelyre az embereknek orgazmus eléréséhez szükségük van. A vibrátorok ritmusokat és rezgéseket küldtek a péniszen keresztül, masszírozva anélkül, hogy „kiborultak volna”. Segít a merevedési zavarban szenvedő férfiaknak, akiknek több érintésre van szükségük ahhoz, hogy örömet érezzenek vagy merevedést kapjanak.
A szexuális játékszerek masszírozhatják a pénisz bármely részét a fejétől, a tengelytől a herékig. Az öröm és a különböző orgazmusos hatások kipróbálása érdekében megpróbálhatja használni a pénisz különböző területein. A férfi vibrátorok a pénisz feje alatt található frenulumnál használhatók. A terület nagyon érzékeny, számos idegvégződéssel rendelkezik. A terület gyakran az, hogy gyakran make clit néven ismerik. Ha merevedési problémái vannak, használja a vibrátort a helyszínen. Intenzív örömet fog érezni, és ejakulálni tud más játék nélkül.

Összefoglalva
A merevedési zavar miatt úgy érezheti, hogy nincs lehetősége szexelni. De most már tudod, hogy az ED-vel kapcsolatos problémák nem akadályozhatják meg abban, hogy örömet szerezz neked vagy a partnerednek. Az erekció csak a szex és az identitásod szempontja. 

A partnerével folytatott egészséges beszélgetés lehet a legjobb hely annak felismerésére, hogy több olyan termék létezik, amely nemcsak az erekciót képes megismételni, hanem segít erekciójának fokozásában is, hogy hálószobája ismét szórakoztató legyen. A legfontosabb, hogy pozitív gondolkodással kell rendelkeznie a merevedési zavarokról, és minden nap koncentrálnia kell, hogy kevesebb legyen a szorongása és a szégyene. Merevedési zavarok esetén intim és kielégítő nemi életet folytathat.

Keresés